Ons fantastisch leerkrachten TEAM

Angela

Angela heeft op zeer jonge leeftijd de danskriebels gekregen en is nooit meer gestopt met dansen !
Zelf heeft ze jaren ervaring als danser en choreograaf.
Ze heeft dan ook verschillende prijzen gewonnen met haar crew zoals
1 ste plaats Belgisch kampioenschap Hip Hop Unite, 2 de plaats Dancewaves
en 2 de plaats Fifth Avenue. Verder zag je haar op het podium met TedxAntwerpen. En ging al dansend doorheen Temptation Island heen.
Nog steeds volgt ze diverse dansworkshops zowel in binnenland (Brussel etc) als buitenland (LA etc)
Zelf staat ze te popelen om haar danservaring te kunnen delen in haar les Dancehall !

Elke

Elke volgde in 1989 naast wekelijkse yogalessen en weekends bij Leo Fonteyn een opleiding voor Yogadocenten aan het Instituut voor Patanjala Yoga in Gent olv. Johan de Bakker, tevens is zij ook aangesloten bij de yogafederatie van België.
Sinds 1994 geeft Elke als vaste waarde in ons team de lessen Hatha Yoga en Yoga voor mensen met (ex) kanker. Om de filosofie en fysiologie nog meer te doorgronden en te begrijpen volgt ze nog steeds opleidingen en bijscholingen in binnen- en buitenland. Door een van deze bijscholingen in Zwitserland leerde ze de Yoga voor mensen met (ex) kanker kennen en waarderen.
Sinds kort geeft ze met veel plezier ook deze vorm van Yoga in onze studio die eveneens gebaseerd is op de Hatha Yoga.

Emily

Juf Emily volgt reeds vele jaren diverse danslessen in Easy Moving. Zo zie je
haar terug in verschillende lessen zoals : All Styles, Hip Hop, Afro, etc…
Door de grote variatie dat zij volgt kan ze deze doorgeven aan haar studenten
in haar Fushion les. Buiten het lesgeven is zij ook afgestudeerd als zorgkundige
en pedicure.

Evi

Juf Evi had de dansmicrobe al vroeg te pakken en ging als ze 5 jaar was reeds op dansles. Daar bleef het niet bij. Ze besloot hier haar beroep van te maken en ging vervolgens naar de Koninklijke Balletschool in Antwerpen en volgde de dansopleiding aan het Hoger Instituut voor Dans te Lier, waar ze uiteindelijk afstudeerde als choreograaf en leerkracht.
Ze is bedreven in verschillende stijlen die gaan van ballet tot moderne dans, kinderdans en jazzdans. Ook is ze nog regelmatig op het podium terug te vinden. Zo kon u haar dansend aan het werk zien in de musicals Muerto, Kiss me Kate,
Zoo of life en de Titanic maar ook in verscheidene theaterstukken gaf ze het beste van zichzelf.
Ze geeft met plezier en gedrevenheid haar passie door aan de nieuwe generatie dansers.

Felicia

Juf Felicia is leerkracht kleuteronderwijs met specialisatie bijzonder onderwijs. Reeds enkele jaren is ze dansleerkracht bij ons van de les Mini Hip Hop en geeft zij ook een vervolgles met de les Like to move it (deze les is ook voor kinderen met een verstandelijke beperking).  Zelf danst Felicia reeds vele jaren als trouw lid bij Easy Moving, zie je haar nog steeds bezig in de  verschillende danslessen en volgt ze vele dansworkshops. Verder doet ze reeds jaren mee in de les Musical waar we haar kunnen terugzien in prachtige vertolkingen…

Jan

Jan staat beter bekend in het Break Dance Milieu als Bboy Wayan.
Sinds 2010 is hij actief lid van de Bboy crew Battle Droids waarin hij aanzienlijke prestaties behaalde zoals 2x Battle of the Year kids – 3x Unbreakable – NBC World of Dance season 3 en America’s got
talent season 14 !!

Jimmy

Jimmy beoefende van jongs af aan martial arts. Bij het ouder worden kwam hij in contact met Oosterse filosofieën, waardoor hij de rol van voeding beter leerde kennen en koos om het pad van vegetariër te volgen. Door de jaren heen besefte hij dat ontspanning een grote rol speelt en kwam zo terecht bij de opleiding van traditionele Chinese geneeswijzen bij OTCG Antwerpen, traditionele Thaise massage,Tuina, voetreflexologie en zwangerschapsmassage .

Integrale Hatha Yoga volgde hij bij Yoga Vedanta waar hij zijn diploma van Yoga teacher bij de Nederlandstalige Yoga federatie behaalde.

Om de processen van het lichaam beter te begrijpen, doet hij nog steeds bijscholingen in zowel binnen- als buitenland.

Joke

Joke had de danskriebel als kind al heel snel te pakken. Ze begon met ballet. Als tiener geraakte ze geïntrigeerd door hip hop. Later verdiepte ze zich nog in allerlei dansstijlen zoals jazz, modern, hedendaags, salsa, Afrikaanse dans.. Ze studeerde lichamelijke opvoeding en schoolt zich nog regelmatig bij als danser en als dansleerkracht. Optreden en optredens verzorgen is haar ook niet onbekend. Haar ervaringen geeft ze met plezier en passie door aan de dansers van de les modern jazz volwassenen.

Khali-sha

Als manusje van alles is juf Khali-Sha zowat bekend in alle Urban Stylen.
Ragga-House-Hip Hop-Afro Moves etc.. alles is haar bekend en niets is haar teveel.
In haar dansgroep Afro Moves dragen haar danseres studentjes haar op handen, niet moeilijk het is altijd swingen en fun bij haar !

Laura

Onze juf Laura is een Easy Moving product die door de prachtige lesvervanging van onze juf Mellissa tijdens haar zwangerschap heeft bewezen wat zij in petto heeft.
Momenteel geeft zij de DanceN’Grooves… Haar stijl… staat al bekend als
“de Laura stijl”…

Mamadou

Mamadou Tandia heeft zijn roots in Hip Hop, Locking en Popping ontwikkelt tussen 2004 en 2009 in
verschillende scholen en tijdens bekende workshops. Verder zag je Mamadou terug als danser voor
meerdere televisieprogramma’s zoals SYTYCD en the Voice van Vlaanderen. Als choreograaf werkte hij samen met vele bekende artiesten zoals : Regi, Stromae, Lady Lynn, Brahim, Niels de Stadsbader en vele anderen… Mamadou is een top leerkracht Hip Hop styles die zijn passie en enthousiasme graag weet te delen met zijn medestudenten…. Hard work is zijn motto, je verder ontwikkelen in dans zijn doel.

Malik

Malik is sinds dit jaar terug van weggeweest en zijn we dan ook reuze trots hem terug te mogen verwelkomen in onze studio !
Malik kent iedereen wel van zijn rol in de Luizenmoeder of als winnaar van So You Think you can dance in 2015 of een van zijn vele diverse dansprojecten in zowel binnen als buitenland.
Hierdoor is hij in de Urban wereld een waar begrip… buiten zijn vele dans-en acteerprestaties is Malik
een gedreven dansleerkracht en choreograaf, zo choreografeerde hij zijn eigen show in de Arenberg
schouwburg.
Malik geeft in Easy Moving een mix van diverse Urban stijlen maar wel voor iedereen die met veel
enthousiasme zijn/haar danstechnieken wil verbeteren of uitbreiden…

Margot

Margot startte met dansen toen ze 5 was en volgde de jaren nadien klassiek ballet en jazzdans. Vervolgens kreeg ze ook interesse in hedendaagse dans, girly hiphop en hip hop en volgde  ze stages en workshops, oa. bij de!Kunsthumaniora.
Op haar 15de  danste ze in de productie ‘Layers of Skin’ bij Retina Dance Company en vervolgens bij compagnie Retina Jongeren onder leiding van choreograaf Filip Van Huffel. waar ze de titel ‘Ambassadeur van de hedendaagse dans’ ontvingen.
Ook  deed ze mee met een uitwisseling met National Youth Dance Company in Schotland.
Margot volgde een opleiding voor dansanimator en dansdocent bij vzw Danskant en gaf 4 jaar dansles aan kinderen van 3 tot 16 jaar.
Daarnaast heeft ze veel ervaring met kinderen omdat ze jarenlang chiroleidster en monitor is geweest, en dankzij haar studies kleuteronderwijs.
We zijn dan ook super trots Margot als nieuwe leerkrachtte mogen verwelkomen in onze studio, zij zal vanaf seizoen 2020-2021 de  zondag lessen Kinderdance voor 3j+ en Fun Dance voor 6j+ geven !

Melissa

Melissa begon op jonge leeftijd met dansen. Ze wist  al snel dat ze meer wou dan gewoon dansen. Na een lange zoektocht waarin ze veel verschillende dansstijlen heeft uitgeprobeerd zowel binnen onze studio als op verplaatsing, is ze haar eigen manier van dansen gaan ontdekken die ze graag met iedereen deelt. Verder deed ze mee in het dansensemble van de musical “Zoo of life” hierdoor kreeg ze nog meer zin om nog meer met dans  te doen.
Nog steeds is Melissa aan het bijscholen op verschillende workshops en in diverse danslessen. In haar les X-pression geeft ze haar passie voor dans graag door. Haar stijl steunt altijd op de basis van een hiphopstijl waarin een experimentele twist van zichzelf is verwerkt, hierdoor zijn haar choreografieën altijd verbonden aan een verhaal.

Mellissa

Juf Mellissa en Ragga en Hip Hop das gewoon één want houdt Mellissa van dansen, springen, shaken kortom in alle dansstijlen waar veel energie in zit zoals onze Hip Hop 4ladies en de Ragga les.
Als gediplomeerd turn en dansjuf weet ze perfect hoe een dansles super leuk en verantwoord op te bouwen. Juf Mellissa is de leerkracht die leeft op de roze Hip Hop wolk, met roze als lievelingskleur.

Mike

Mike is meermaals kampioen in diverse Hip Hop categorieën geweest.
Met een disciplinaire aanpak en een vleugje humor tracht hij een aangename sfeer in zijn lessen All Styles te creëeren waarbij de nadruk ligt op techniek en zelfontplooiing.
Vanaf dit jaar ontfermt hij zich ook over wedstrijddansers om competities te doen over heel België.

Namitha

Namitha is een gepassioneerd Bollywood danseres en lesgeefster.
Ze heeft de Indische klassieke dansvorm geleerd in Bharatanatyam door Nritya niketana kodavoor in Indië. In België trad zij jarenlang op in de Indische concert groep Artlounge9.

Nikki

Nikki volgt reeds vele jaren verschillende dansstijlen in Easy Moving.
Sinds vorig jaar is ze gestart met het lesgeven van onze allerkleinste prutsen met de les Little Disco
op zaterdagochtend.
Ze houdt ervan om alle kinderen nieuwe dingen bij te leren en een lach op hun gezicht te toveren als
ze haar les buiten gaan.
Verder is ze op de middelbare school afgestudeerd als kinderverzorgster, en vervolledigd ze
momenteel haar opleiding tot bachelor verpleegkunde aan KdG hogeschool.
Nog steeds volgt Nikki diverse lessen en workshops en staat ze open om zelf nieuwe dansstijlen uit te
proberen.

Peggy

Peggy danst al heel haar leven en begon haar opleiding op 5-jarige leeftijd bij Dansstudio Akiba.
Majika was één van haar eerste dansleerkrachten. Toen ze hoorde dat Majika haar eigen Dansstudio
opende in Deurne, liet ze zich daar meteen inschrijven om de verschillende dansstijlen te volgen van
Afro tot Jazz, Klassiek Ballet en Hip Hop.
Buiten haar wekelijkse uren dans, heeft ze ook een dansstage in Hongarije gevolgd (samen met Valérie) o.l.v. Marie-Louise Wilderijckx en Werner Leijsen.
Verder heeft ze ook nog verschillende vervolmakingscursussen, opleidingen en andere danservaringen opgedaan met als specialisatie Latijns-Amerikaanse dansen zoals: Salsa, Merengue, Bachata, Chachacha etc…
Nu danst ze nog steeds enkele uren per week en grijpt ze iedere kans om iets bij te leren.
Naast dit alles heeft ze ook een diploma Pedagogische Bekwaamheid.
Sinds 2019 zit Peggy ook mee in de Raad van Bestuur van Easy Moving.

Rani

Rani is een en al dans, zo danst ze al van haar 4 jaar !!
Naast haar grote passie voor dans is ze net afgestudeerd als enthousiaste juf lager en kleuteronderwijs. Door dansles te geven combineert ze beide werelden. Als danser wil ze nog steeds zoveel mogelijk leren in verschillende stijlen. Zelf nam en neemt ze nog steeds les in Hip Hop, Popping, Dancehall, Vogue, Choreografie, Modern, etc…
Je zag haar ook bezig in enkele dansproducties en nam als lid van XN-TRICK (onder leiding van Fanny Van Geel) deel aan nationale en internationale danswedstrijden.
Als lid van MLK agency (onder leiding van Malik) probeert ze haar passie voor dans nu een stapje verder te zetten.

Stephy

Stephy begon met dansen in een lokale dansschool toen ze 3 jaar was en het werd liefde op het eerste gezicht.
Klassiek Ballet en Modern/Hedendaagse dans waren dan ook haar favoriete dansstijlen, waarin ze zich nog steeds in vervolmaakt.
Vanuit de verschillende  lessen groeide ze door naar performance tot het noodlot toesloeg en ze door een heup kwetsuur moest stoppen.
De moed opgeven zat er niet in, zo was ze de voorbije 2 jaar nog te zien op de gala voorstellingen van de Mechelse Belgian Ballet Company en vond ze haar weg terug naar de dansschool als Dansleerkracht in Klassiek Ballet en Modern/Hedendaagse Jazz.

Valérie

In 1980 volgde Valérie reeds Klassiek Ballet bij Gerda Van den Bos in de dans -en muziek academie. In 1983 ging ze naar Balletschool De Zwaan om Jazz Dance en Klassiek Ballet te leren.
Later naar balletschool Akiba en kreeg ze Jazz en Klassiek ballet van haar strenge mama Majika.
Met de start van de studio nam ze les bij iedereen vloog van Afro naar Hip Hop en Jazz en had de mogelijkheid om shows-en TV-werk erbij te doen.
In 1993 is ze (samen met Peggy) naar Hongarije geweest om een dansstage te volgen, waar klassiek werd gegeven door M.L.-Wilderijckx en Jazz door W. Leijssen. Na haar studies volgde ze een dansopleiding in Denver – USA.
Vanaf 1995 begon ze met lesgeven in diverse dansscholen, en was ze mee het uithangbord van aerobic merk Venice Beach tijdens vele grote events waar zij les gaf. (o.a. Gent Flanders Expo etc). Buiten dans heeft ze zich ook verder bijgeschoold tot het geven van Aerobic lessen daardoor
bezit ze diploma’s : Aerobic Instructor – E.F.A.A. via Reebok, Slide via Jomanda (Reebok instructor). Bijscholing rugproblematiek in universiteit te Gent – Getuigschrift Tai-bo door Billy Blanks in Nederland. Verder heeft ze bijscholingen voor het geven van G sport bij Dansparant vzw specialisatie
rolstoeldansen individueel gevolgd.
Nog steeds is ze actief bezig met het volgen van diverse opleidingen en bijscholingen.
Sinds 2019 heeft zij de fakkel overgenomen van haar mama en gaat zij als voorzitster met
passie verder het Easy Moving verhaal vervolledigen…
Haar grootste troef ! Iedereen moet kunnen sporten, dansen en bewegen in welke vorm dan ook !