Ons fantastisch leerkrachten TEAM

Angela

Angela heeft op zeer jonge leeftijd de danskriebels gekregen en is nooit meer gestopt met dansen !
Zelf heeft ze jaren ervaring als danser en choreograaf.
Ze heeft dan ook verschillende prijzen gewonnen met haar crew zoals
1 ste plaats Belgisch kampioenschap Hip Hop Unite, 2 de plaats Dancewaves
en 2 de plaats Fifth Avenue. Verder zag je haar op het podium met TedxAntwerpen
Nog steeds volgt ze diverse dansworkshops zowel in binnenland (Brussel etc) als buitenland (LA etc)
Zelf staat ze te popelen om haar danservaring te kunnen delen in haar les Dancehall !
Wij zijn dan ook heel trots haar vanaf dit seizoen in ons Easy Moving leerkrachten team te mogen verwelkomen !

Elke

Elke volgde in 1989 naast wekelijkse yogalessen en weekends bij Leo Fonteyn een opleiding voor Yogadocenten aan het Instituut voor Patanjala Yoga in Gent olv. Johan de Bakker, tevens is zij ook aangesloten bij de yogafederatie van België.
Sinds 1994 geeft Elke als vaste waarde in ons team de lessen Hatha Yoga en Yoga voor mensen met (ex) kanker. Om de filosofie en fysiologie nog meer te doorgronden en te begrijpen volgt ze nog steeds opleidingen en bijscholingen in binnen- en buitenland. Door een van deze bijscholingen in Zwitserland leerde ze de Yoga voor mensen met (ex) kanker kennen en waarderen.
Sinds kort geeft ze met veel plezier ook deze vorm van Yoga in onze studio die eveneens gebaseerd is op de Hatha Yoga.

Emily

Juf Emily volgt reeds vele jaren diverse danslessen in Easy Moving. Zo zie je
haar terug in verschillende lessen zoals : All Styles, Hip Hop, Afro, etc…
Door de grote variatie dat zij volgt kan ze deze doorgeven aan haar studenten
in haar Fushion les. Buiten het lesgeven is zij ook afgestudeerd als zorgkundige
en pedicure.

Evi

Juf Evi had de dansmicrobe al vroeg te pakken en ging als ze 5 jaar was reeds op dansles. Daar bleef het niet bij. Ze besloot hier haar beroep van te maken en ging vervolgens naar de Koninklijke Balletschool in Antwerpen en volgde de dansopleiding aan het Hoger Instituut voor Dans te Lier, waar ze uiteindelijk afstudeerde als choreograaf en leerkracht.
Ze is bedreven in verschillende stijlen die gaan van ballet tot moderne dans, kinderdans en jazzdans. Ook is ze nog regelmatig op het podium terug te vinden. Zo kon u haar dansend aan het werk zien in de musicals Muerto, Kiss me Kate,
Zoo of life en de Titanic maar ook in verscheidene theaterstukken gaf ze het beste van zichzelf.
Ze geeft met plezier en gedrevenheid haar passie door aan de nieuwe generatie dansers.

Felicia

Juf Felicia is leerkracht kleuteronderwijs met specialisatie bijzonder onderwijs. Reeds enkele jaren is ze dansleerkracht bij ons van de les Mini Hip Hop en geeft zij ook een vervolgles met de les Like to move it (deze les is ook voor kinderen met een verstandelijke beperking).  Zelf danst Felicia reeds vele jaren als trouw lid bij Easy Moving, zie je haar nog steeds bezig in de  verschillende danslessen en volgt ze vele dansworkshops. Verder doet ze reeds jaren mee in de les Musical waar we haar kunnen terugzien in prachtige vertolkingen…

Jan

Jan staat beter bekend in het Break Dance Milieu als Bboy Wayan.
Sinds 2010 is hij actief lid van de Bboy crew Battle Droids waarin hij aanzienlijke prestaties behaalde zoals 2x Battle of the Year kids – 3x Unbreakable – NBC World of Dance season 3 en America’s got
talent season 14 !!
Wij zijn dan ook heel trots hem vanaf dit seizoen in ons Easy Moving leerkrachten team te mogen verwelkomen !

Jen

Jen is steeds artistiek bezig, zo startte ze met Klassiek Ballet als klein jong meisje, maar kreeg ook een voorliefde voor schilderen hetwelke zij nog steeds doet… Zij volgde haar opleiding om de Yang stijl te leren bij Master Cheng Man Ch’ing en zijn voorganger Kuo Lien-Ying… en werd zo volledig ondergedompeld in de wereld van Tai Chi en Qi Gong.
We zijn er ook reuze fier op dat Jen reeds jarenlang mee in het team van Easy Moving zit en haar passie voor Tai chi en Qi Gong kan doorgeven aan vele mensen.

Jimmy

Jimmy beoefende van jongs af aan martial arts. Bij het ouder worden kwam hij in contact met Oosterse filosofieën, waardoor hij de rol van voeding beter leerde kennen en koos om het pad van vegetariër te volgen. Door de jaren heen besefte hij dat ontspanning een grote rol speelt en kwam zo terecht bij de opleiding van traditionele Chinese geneeswijzen bij OTCG Antwerpen, traditionele Thaise massage,Tuina, voetreflexologie en zwangerschapsmassage .

Integrale Hatha Yoga volgde hij bij Yoga Vedanta waar hij zijn diploma van Yoga teacher bij de Nederlandstalige Yoga federatie behaalde.

Om de processen van het lichaam beter te begrijpen, doet hij nog steeds bijscholingen in zowel binnen- als buitenland.

Joke

Joke had de danskriebel als kind al heel snel te pakken. Ze begon met ballet. Als tiener geraakte ze geïntrigeerd door hip hop. Later verdiepte ze zich nog in allerlei dansstijlen zoals jazz, modern, hedendaags, salsa, Afrikaanse dans.. Ze studeerde lichamelijke opvoeding en schoolt zich nog regelmatig bij als danser en als dansleerkracht. Optreden en optredens verzorgen is haar ook niet onbekend. Haar ervaringen geeft ze met plezier en passie door aan de dansers van de les modern jazz volwassenen.

Julius

Julius is reeds meer dan 10 jaar geleden bij ons terecht gekomen met het geven van Hip Hop – Ragga en tal van andere   R ’n B dansstijlen en kunnen we ondertussen zeggen dat hij kind aan
huis is bij onze studio ! Zelf danst hij al 27 jaar en hij kan niet één dag herinneren dat hij niet gedanst heeft. Julius geeft al 18 jaar les en hij zal zeker nog 18 jaar blijven doen.
Dans voor hem is niet maar gewoon dans: maar zijn levensstijl !
Nog steeds vind je Julius terug als danser en lesgever op tal van grote evenementen zowel in binnen als buitenland.
Zo zag je hem bezig op Tommorowland – diverse televisieseries – of voor commercials

Khali-sha

Als manusje van alles is juf Khali-Sha zowat bekend in alle Urban Stylen.
Ragga-House-Hip Hop-Afro Moves etc.. alles is haar bekend en niets is haar teveel.
In haar dansgroep Afro Moves dragen haar danseres studentjes haar op handen, niet moeilijk het is altijd swingen en fun bij haar !

Laura

Onze juf Laura is een Easy Moving product die door de prachtige lesvervanging van onze juf Mellissa tijdens haar zwangerschap heeft bewezen wat zij in petto heeft.
Momenteel geeft zij de DanceN’Grooves… Haar stijl… staat al bekend als
“de Laura stijl”…

Martina

Martina is opgeleid als maatschappelijk assistente, relatieconsulente, counselor, docente Shantala baby massage en Bach Flower Remedy Practitioner.
Haar jarenlange ervaring in al deze verschillende disciplines laat toe om samen met u de benadering te kiezen waar u zich het best bij voelt. Het leven is boeiend en fascinerend, uitdagend en uitnodigend. Soms stuwt het ons voort in een hels tempo, op andere momenten
lijkt het of er niets beweegt.
Kortom, het is steeds wisselend.  Door haar jarenlange ervaring in algemeen welzijnswerk, socio–cultureel werk en healing voelt ze zich verbonden met allen en de wereld waarin wij leven
Haar levensmoto : “ik ben een schakel in een groter geheel” Deze verbondenheid is het vertrekpunt voor haar therapeutisch werk.
We zijn er dan ook trots op dat Martina het Knuffelturnen bij ons geeft als individuele begeleiding.

Melissa

Melissa begon op jonge leeftijd met dansen. Ze wist  al snel dat ze meer wou dan gewoon dansen. Na een lange zoektocht waarin ze veel verschillende dansstijlen heeft uitgeprobeerd zowel binnen onze studio als op verplaatsing, is ze haar eigen manier van dansen gaan ontdekken die ze graag met iedereen deelt. Verder deed ze mee in het dansensemble van de musical “Zoo of life” hierdoor kreeg ze nog meer zin om nog meer met dans  te doen.
Nog steeds is Melissa aan het bijscholen op verschillende workshops en in diverse danslessen. In haar les X-pression geeft ze haar passie voor dans graag door. Haar stijl steunt altijd op de basis van een hiphopstijl waarin een experimentele twist van zichzelf is verwerkt, hierdoor zijn haar choreografieën altijd verbonden aan een verhaal.

Mellissa

Juf Mellissa en Ragga en Hip Hop das gewoon één !!
Als gediplomeerd turn en dansjuf weet ze perfect hoe een dansles super leuk en verantwoord op te bouwen.
Juf Mellissa is de leerkracht die leeft op de roze Hip Hopwolk, met roze als lievelingskleur. Wat ze in deze Hip
Hop les gaat geven… zoizo iets in het Kerstthema dus ga aub all the way en ga mee over the top !!

Mike

Mike is meermaals kampioen in diverse Hip Hop categorieën geweest.
Met een disciplinaire aanpak en een vleugje humor tracht hij een aangename sfeer in zijn lessen All Styles te creëeren waarbij de nadruk ligt op techniek en zelfontplooiing.
Vanaf dit jaar ontfermt hij zich ook over wedstrijddansers om competities te doen over heel België.

Namitha

Namitha is een gepassioneerd Bollywood danseres en lesgeefster.
Ze heeft de Indische klassieke dansvorm geleerd in Bharatanatyam door Nritya niketana kodavoor in Indië. In België trad zij jarenlang op in de Indische concert groep Artlounge9 met trots mogen wij haar vanaf dit seizoen ontvangen in ons team !

Nathalie

Nathalie kwam al dansend op deze aardbol terecht.
Amper 10 maanden liep ze al als een kievit, en danste met grote zus Valérie.
Jammer genoeg moest ze tot haar vier jaar wachten om Klassiek Ballet te mogen volgen
wat ze kreeg in Balletschool De Zwaan.
Later in 1988 volgde ze Klassiek Ballet in Balletschool Akiba tot eind 1991.
Bij de start van Easy Moving in 1992 volgde ze verschillende lessen zoals : Jazz les van Nathalie Leroy
en Vera Moens en later Hip Hop bij Joeri Franck.
Na een korte stage in de U.S.A. voor kids-fun kreeg ze jazz les van Helen Geerts en Elize De Vlieger.
Na enkele jaren te zorgen voor haar kids staat ze terug paraat in ons team.

Nikki

Nikki volgt reeds vele jaren verschillende dansstijlen in Easy Moving.
Sinds vorig jaar is ze gestart met het lesgeven van onze allerkleinste prutsen met de les Little Disco
op zaterdagochtend.
Ze houdt ervan om alle kinderen nieuwe dingen bij te leren en een lach op hun gezicht te toveren als
ze haar les buiten gaan.
Verder is ze op de middelbare school afgestudeerd als kinderverzorgster, en vervolledigd ze
momenteel haar opleiding tot bachelor verpleegkunde aan KdG hogeschool.
Nog steeds volgt Nikki diverse lessen en workshops en staat ze open om zelf nieuwe dansstijlen uit te
proberen.

Peggy

Peggy danst al heel haar leven en begon haar opleiding op 5-jarige leeftijd bij Dansstudio Akiba.
Majika was één van haar eerste dansleerkrachten. Toen ze hoorde dat Majika haar eigen Dansstudio
opende in Deurne, liet ze zich daar meteen inschrijven om de verschillende dansstijlen te volgen van
Afro tot Jazz, Klassiek Ballet en Hip Hop.
Buiten haar wekelijkse uren dans, heeft ze ook een dansstage in Hongarije gevolgd (samen met Valérie) o.l.v. Marie-Louise Wilderijckx en Werner Leijsen.
Verder heeft ze ook nog verschillende vervolmakingscursussen, opleidingen en andere danservaringen opgedaan met als specialisatie Latijns-Amerikaanse dansen zoals: Salsa, Merengue, Bachata, Chachacha etc…
Nu danst ze nog steeds enkele uren per week en grijpt ze iedere kans om iets bij te leren.
Naast dit alles heeft ze ook een diploma Pedagogische Bekwaamheid.
Vanaf dit seizoen zit Peggy ook mee in de Raad van Bestuur van Easy Moving.

Rani

Rani is een en al dans, zo danst ze al van haar 4 jaar !!
Naast haar grote passie voor dans is ze net afgestudeerd als enthousiaste juf lager en kleuteronderwijs. Door dansles te geven combineert ze beide werelden. Als danser wil ze nog steeds zoveel mogelijk leren in verschillende stijlen. Zelf nam en neemt ze nog steeds les in Hip Hop, Popping, Dancehall, Vogue, Choreografie, Modern, etc…
Je zag haar ook bezig in enkele dansproducties en nam als lid van XN-TRICK (onder leiding van Fanny Van Geel) deel aan nationale en internationale danswedstrijden.
Als lid van MLK agency (onder leiding van Malik) probeert ze haar passie voor dans nu een stapje verder te zetten.
We zijn dan ook super trots haar in ons team vanaf dit seizoen te mogen verwelkomen !!

Tugba

Tugba begon haar danscarrière bij de Koninklijke Balletschool in Antwerpen maar kreeg op haar 18e te kampen met scheenbeenvliesontsteking aan beide benen waardoor ze een even niet heeft kunnen dansen.
Maar…. kwam ze terug en hoe !!
Iedereen kent haar wel als prachtige danser van de bekende televisieserie So You Think you can Dance waar ze de finale net niet haalde. Nog steeds volgt Tugba zowel in binnen als buitenland diverse lessen en zijn we reuze trots haar vanaf dit seizoen in ons team als leerkracht Klassiek Ballet te mogen verwelkomen !

Valérie

In 1980 volgde Valérie reeds Klassiek Ballet bij Gerda Van den Bos in de dans -en muziek academie. In 1983 ging ze naar Balletschool De Zwaan om Jazz Dance en Klassiek Ballet te leren.
Later naar balletschool Akiba en kreeg ze Jazz en Klassiek ballet van haar strenge mama Majika.
Met de start van de studio nam ze les bij iedereen vloog van Afro naar Hip Hop en Jazz en had de mogelijkheid om shows-en TV-werk erbij te doen.
In 1993 is ze (samen met Peggy) naar Hongarije geweest om een dansstage te volgen, waar klassiek werd gegeven door M.L.-Wilderijckx en Jazz door W. Leijssen. Na haar studies volgde ze een dansopleiding in Denver – USA.
Vanaf 1995 begon ze met lesgeven in diverse dansscholen, en was ze mee het uithangbord van aerobic merk Venice Beach tijdens vele grote events waar zij les gaf. (o.a. Gent Flanders Expo etc). Buiten dans heeft ze zich ook verder bijgeschoold tot het geven van Aerobic lessen daardoor
bezit ze diploma’s : Aerobic Instructor – E.F.A.A. via Reebok, Slide via Jomanda (Reebok instructor). Bijscholing rugproblematiek in universiteit te Gent – Getuigschrift Tai-bo door Billy Blanks in Nederland. Verder heeft ze bijscholingen voor het geven van G sport bij Dansparant vzw specialisatie
rolstoeldansen individueel gevolgd.
Nog steeds is ze actief bezig met het volgen van diverse opleidingen en bijscholingen.
Sinds dit seizoen heeft zij de fakkel overgenomen van haar mama en gaat zij als voorzitster met
passie verder het Easy Moving verhaal vervolledigen…
Haar grootste troef ! Iedereen moet kunnen sporten, dansen en bewegen in welke vorm dan ook !