INSCHRIJVING DANSSTAGE :

De dansstages gaan door vanaf 10 personen per stage tot het wettelijke max. (corona maatregelen), hierdoor houden we rekening met de inschrijvingen en de betalingsdatum.
Tijdens de dansstages kunnen foto’s en/of videobeelden genomen worden waarop uw kind(eren) te zien zijn. Deelname aan de Easy Moving dansstages betekent dat u toestemming verleent om deze beelden op de dragers van Easy Moving zoals o.m. folders, website en andere te publiceren.
We vragen ook een whats-app telefoonnummer, om zo een groep aan te maken dat enkel gebruikt zal worden voor deze bepaalde stage en waarin foto’s & filmpjes zullen gepost worden.

We kunnen niet compenseren bij afwezigheid of ziekte van uw kind omdat we dan onze trainers niet correct kunnen vergoeden (=idem bij de meeste sportkampen)
Wanneer een dansstage niet doorgaat door opgelegde maatregelen storten we het geld 100% terug.

Overnachting : indien volgens de maatregelen het toegestaan is om een overnachting te organiseren, kan je je hiervoor extra inschrijven t.e.m. tweede dag van de dansstage, deze overnachting gaat door telkens van donderdag op vrijdag en vragen hiervoor 20€ extra
(inbegrepen : avondmaal (frietjes met een vleesje(eigen keuze) – drank All-in, dessertje en een super ontbijtbuffet met drankje in de ochtend.)