RESERVATIEFORMULIER :

Waarom vragen we dit ? De Nationale Veiligheidsraad heeft op 23 juli 2020 beslist dat sportclubs de aanwezigheid van hun leden moeten noteren.  Dit komt er niet zomaar : de COVID-19 pandemie woedt nog steeds in alle hevigheid, en dit is slechts één van de maatregelen genomen om jou, je familie, vrienden, de andere leden en ons team beter te kunnen beschermen want jouw en hun gezondheid staat op nummer één !

1 formulier per persoon (gelieve min. 24h vooraf te reserveren).

De Cursus of Workshop gaat door vanaf 5 personen, gelieve ten laatste te betalen 3 dagen voor aanvang van de workshop. INFO en start datum terug te vinden op de website.

Gelieve na uw inschrijving ons even de tijd te geven om de gegevens manueel te verwerken, zodra uw gegevens zijn ingevoerd ontvangt u van ons een bevestiging.

Wat gebeurt er met je gegevens ?
We begrijpen dat je bezorgd bent om de verwerking van je persoonsgegevens.
We verwerken deze  gegevens in opdracht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.
We houden deze gegevens bij voor een duurtijd van 4 weken na  de laatst gevolgde les, waarna die onherroepelijk worden vernietigd.  Enkel in geval  van besmetting worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten.  In geen geval gebruiken we deze gegevens voor marketing of andere doeleinden dan contact-tracing in het kader van de COVID-19 pandemie.